“Hızlı ve lezzetli!”

Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı yulaf gevreği
  • 2 su bardağı soğuk su
  • 2 yemek kaşığı badem
  • ½ limon suyu
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 1 elma 4'e bölünmüş
  • 100 gr taze ananas
  • 150 gr dondurulmuş ahududu
  • 1 ½ l soğuk yağsız süt

Hazırlanışı

  • Yulaf gevreğini yağsız bir tavada yaklaşık 3 dakika kavurun, doğrama bıçağıyla SliceSy'ye koyun.
  • Suyu ekleyin ve yaklaşık 5 dakika dinlendirin.
  • Yağsız süt hariç kalan malzemeleri ekleyin ve her şeyi karıştırın.
  • Yağsız sütü çırpma teli ile katılaşıncaya kadar çırpın, müsli ile karıştırın.

Afiyet olsun!