Malzemeler

  • 6 kurabiye için
  • 2 adet olgun muz (veya 3 adet küçük
  • 1 yemek kaşığı eritilmiş hindistan cevizi yağı
  • 130 gr yulaf gevreği
  • 3 yemek kaşığı badem sütü
  • 4 yemek kaşığı badem yağı veya fıstık ezmesi
  • 1 avuç damla çikolata
  • 1 tutam tuz

Hazırlanışı

  • Fırını önceden 180°C'ye ısıtın. Bir fırın tepsisine bir yağlı kağıt yerleştirin
  • Tüm malzemeleri SliceSy'ye koyun ve pürüzsüz bir macun elde edene kadar karıştırın.
  • Kaseden bir yemek kaşığı ile altı parça hamur alıp elleriyle top haline getirmelerini sağlayın.
  • Onları fırın tepsisine yerleştirin ve çerezleri oluşturmak için hafifçe bastırın.
  • Kurabiyeleri on beş dakika pişirin, ardından fırından çıkarın ve tamamen soğumaya bırakın. Çerezleri buzdolabında bir kutuda beş güne kadar saklayabilirsiniz.
  • Afiyet olsun!