Karakteristik fındık aromasına sahip lezzetli bir pesto! 

Malzemeler

  • 320 g erişte
  • Pesto için:
  • 120 g soyulmuş fındık
  • 60 g süt
  • 60 g sızma zeytinyağı
  • 60 g rendelenmiş parmesan
  • 1 diş sarımsak
  • tuz ve biber
  • süslemek için 12 bütün fındık

Hazırlanışı

  • Tagliatelle'yi bol kaynar tuzlu suda haşlayın. Bu arada, tüm malzemeleri uzun, dar karıştırma kabına koyun. Bamix'i çok amaçlı bıçak ile yerleştirin ve kremsi ama aynı zamanda tanecikli bir kıvam elde edinceye kadar karıştırın.
  • İşleme aşamasında biraz pişirme suyu ile kendinize yardımcı olun. Tagliatelle'yi boşaltın ve tavada tutun, ancak ateşte tutmayın. Çarpıp çıtır fındık parçaları ile süsleyin.

Tavsiye

Fındığınız yoksa ceviz kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir