Mükemmel Noel tatlısı mı? Doldurulmuş pandoro!
Malzemeler
Hazırlanışı
- Suyu şekerle birlikte ısıtın. Bir kaşıkla karıştırın ve tamamen çözün. Soğumaya bırakın. Bu sırada mascarpone ve şekeri uzun, dar bir bardağa dökün. Düz bir disk bıçağı ile donatılmış bamix'i yerleştirin ve birkaç saniye çırpın.
- Kremayı içine dökün ve çırpmaya devam edin. Son olarak bir çay kaşığı romu ekleyin ve bir kaşıkla karıştırın. Kremayı 30 dakika buzdolabında bekletin.
- Dinlendikten sonra ucu kıvrık bir krema torbasına aktarın. Pandorini'yi dilimler halinde kesin ve her birinin yüzeyini bir fırçayla hafifçe ıslatın. Kremayı her dilime dağıtın ve en büyükten en küçüğe doğru pandoroyu oluşturun. Pudra şekeri ve frenk üzümü taneleri serpin.
Afiyet olsun!