GÜÇLÜ VE PRATİK APARAT
Küçük miktarlarda çiğ ve pişmiş et ve balıkları doğrar ve kıyır. Kuşkonmaz, ravent ve ıspanak gibi lifli sebzeleri doğramak için mükemmeldir.
Bamix® mutfak cihazınız, et ve sebze kıyma bıçağıyla birlikte taze ve sağlıklı malzemelerinizi zahmetsizce ve her seferinde mükemmel sonuçlarla işler – günlük kullanım için idealdir. Hem çiğ hem de pişmiş etleri, ciğer, köfteleri doğrar ve püre haline getirir. Tartarlar için balık veya tavuk (et dolguları) hiç vakit kaybetmeden hazırlanır. İstenilen kıvamı kolayca elde edebilirsiniz. Bir gurme şef gibi çalışın. Lahana, şalgam, kereviz, pırasa, rezene, kuşkonmaz vb. gibi çiğ sebzeleri doğramak keskin bu bıçak için kolay bir işlemdir. Lifli gıdalar anında pürüzsüz ve kremsi hale gelir.
En iyi malzemelerin kullanıldığı mükemmel işçilik, orijinal bamix® parçaları her üst düzey mutfakta vazgeçilmez yardımcılar olur.
İncelemeler
Henüz inceleme yapılmadı.